Workshop - Multi Value

Bekijk het eens door de ogen van de medewerk(st)er

Multi-Value deelt één ding met haar klanten, of die nu actief zijn in het supermarktwezen, de fashion retail, automotive, banking of hospitality; wij hebben een passie voor klantbeleving! Om die passie ten volle te benutten is het van belang dat medewerk(st)ers zich bewust zijn van het effect dat zij op hun klanten hebben. Daarom zetten wij échte klanten in voor de mystery shopping onderzoeken, die als de beste kunnen bijdragen bij het sensibiliseren van het gedrag van de medewerkst)ers.


Multi-Value, opgericht in 1997, is een bedrijf met een passie voor klantbeleving. Onze missie is "verbeteren door middel van meten en coachen". Dit wil zeggen dat wij naast het mystery shopping onderzoek er veel belang aan hechten om de bedrijven waarmee we samenwerken te helpen bij het coachen van hun medewerk(st)ers, dit allemaal ten voordele van zowel hun bestaande als toekomstige klanten. Enthousiaste klanten zullen namelijk méér aankopen, vaker terugkomen, en het bedrijf aanbevelen aan vrienden en kennissen!


Pauline Greeve,

Project Manager bij Multi-Value sinds 2014, verantwoordelijk voor verschillende Belgische, Nederlandse, Franse en Spaanse projecten.